top of page

Bindweefselmassage en cupping

Welke functie heeft bindweefsel?

Gezond bindweefsel zorgt voor de aanmaak van hyaluronzuur. Hyaluronzuur houdt vocht vast in de huid. Het zorgt voor volume van de huid. Bij een tekort aan hyaluronzuur ontstaan er fijne (droogte)rimpeltjes. 

Ook wordt collageen aangemaakt in het bindweefsel en bevat het elastine, collageen en elastine zorgen voor de stevigheid van je huid. Daarnaast worden er afvalstoffen afgevoerd.

Head Massage

Natuurlijke facelift

Huidveroudering komt door het verminderen van de collageenaanmaak. Vanaf je 25e ongeveer neemt de aanmaak van collageen af en ontstaan er langzaam rimpels.

Een bindweefselmassage stimuleert de collageenaanmaak en zorgt voor versteviging van elastine. Je zet de huid aan het werk! Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd worden afvalstoffen afgevoerd en producten beter opgenomen. Zie het als een detox van je huid.

Dit alles zorgt ervoor dat een bindweefselmassage ook wel een natuurlijke facelift wordt genoemd.

Cupping

De bindweefselmassage combineer ik altijd met cupping. Ik ga met siliconen cups over je gezichtshuid. Deze zuigen vacuüm. Door de zuigkracht heeft het een soortgelijke werking als de bindweefselmassage, het versterkt het effect van de bindweefselmassage.

Model Lower Gezicht

Resultaten van een bindweefselmassage

  • Stimuleert de aanmaak van collageen

  • Verstevigt elastine

  • Stimuleert de doorbloeding en laat daardoor je huid stralen, de doffe en grauwe teint gaat weg

  • Vermindert fijne rimpeltjes

  • Zorgt voor een detox van de huid door het afvoeren van afvalstoffen

Beauty Spa

Behandeling

Ik bied de bindweefselmassage aan in combinatie met een gezichtsbehandeling, de 'anti-aging behandeling', om de huid af een toe een boost te geven.

Je kunt ook kiezen voor een kuur van 5 bindweefselmassages. Deze bestaat uit 5 bindweefselmassages, elke week een bindweefselmassage voor 5 weken.

bottom of page