top of page
Darmklachten
Food Blogger

Tarieven

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Kijk voor mijn werkwijze en overige informatie op de pagina 'voedingspraktijk'.

Intakegesprek + behandelplan met uitleg in vervolg consult
(kan uitgebreid worden met een bloedtest of ontlastingsonderzoek)

€ 119,95

Dit houdt in dat je van mij een vragenlijst en eetdagboek ontvangt, deze vul je in en stuur je me toe. Daarna vindt het intakegesprek plaats. We bespreken hierbij de vragenlijst en het eetdagboek. Als blijkt uit het intakegesprek dat er onderzoek nodig is, dan kan dit hiermee worden uitgebreid. De kosten voor het onderzoek komen hierbij bovenop. De kosten vind je hier.

Je ontvangt n.a.v. het gesprek een plan van aanpak en veel inspiratie voor gezonde gerechten (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes).

Vervolgens plannen we nog een consult om het plan van aanpak door te nemen, zodat je aan de slag kunt gaan om je klachten aan te pakken.

Hulp bij darmklachten!

€ 119,95 (exclusief kosten darmonderzoek)

Darmklachten komen heel veel voor. Terwijl je darmen juist zo belangrijk zijn. Ze bepalen voor een groot deel je gezondheid!
Darmklachten kunnen veel oorzaken hebben. Wat je eet is belangrijk, maar ook hoe je eet is belangrijk. De vertering begint al in je mond.


Deze behandeling kan uitgebreid worden met een darmonderzoek (t.w.v. €279,-). De test geeft inzicht in de oorzaak van de darmproblemen

 

Je ontvangt van mij een vragenlijst en eetdagboek, deze vul je in en stuur je me toe. Daarna vindt het intakegesprek plaats. We bespreken hierbij de vragenlijst en het eetdagboek.

Je ontvangt n.a.v. het gesprek een plan van aanpak gericht op een goede spijsvertering incl. suppletieadvies en veel inspiratie voor gezonde gerechten (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes).

Vervolgens plannen we nog een consult om het plan van aanpak door te nemen (en eventueel de uitslag van de test), zodat je zelf aan de slag kunt gaan om je klachten aan te pakken.

Intakegesprek + EMB bloedtest + behandelplan + vervolg consult uitslag bloedtest bespreken

€249,95

Dit houdt in dat je van mij een vragenlijst en eetdagboek ontvangt, deze vul je in en stuur je me toe. Daarna vindt het intakegesprek plaats. We bespreken hierbij de vragenlijst en het eetdagboek, daarnaast nemen we de bloedtest af. Meer info over de bloedtest vind je hier.

Nadat ik de uitslag van de bloedtest heb ontvangen vindt een vervolgconsult plaats. We bespreken hierbij de uitslag. Naast de uitslag ontvang je van mij een plan van aanpak en veel inspiratie voor gezonde gerechten (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes)..

* de kosten bedragen de intake, het bloedtest-materiaal, de afnametijd, verzendkosten, lab-analyse, het uitwerken van de uitslag en het maken van het plan van aanpak en het consult om de uitslagen te bespreken.

Vervolg consult (30 minuten)

€ 29,95,-

Wil je extra begeleiding, heb je nog veel vragen of loop je vast? Dan plannen we nog een extra consult in.

bottom of page